Dragoste de până în 50 de lei bucata

Imagine

 

Valentine’s Day e azi. E ziua în care bărbații lasă brusc ce-au în mână (ciocane rotopercutoare, stilouri, sau orice alt obiect al muncii) și se gândesc cam 12 secunde, cel mult 15, la ce-ar merita iubitele/soțiile lor să primească în această zi, preasfințită de marketingul internațional. Să le cumpere o floare? Să le cumpere câte o cutie de bomboane de ciocolată? Sau o jucărie plușată ce ține strâns o inimă în jurul inimii? De pluș?

Grea decizie. Să presupunem că el, respectiv ea, are doar 50 de lei în buzunar și mult chef să caute un cadou special pentru această zi.

Dacă el, respectiv ea, este în pană de idei și dă o căutare pe gugăl cu sintagma “Valentine Day fără bani” va putea deschide ulterior cel puțin 5 pagini de sugestii. Yahoo Mail, de exemplu, a lansat felicitarea automată pentru îndrăgostiți. Pe principiul: n-ai suficient chef sau nu te duce capul?! Trimite-i o tipizată. Poate nu se prinde că n-ai fost tu în stare s-o scrii. Important e că primește ceva din partea unui destinatar care are același nume cu al tău.  Sigur o s-o/să-l bucure.

Și totuși?! Ce-ai putea să-i cumperi, dacă ești falit(ă)?

Ia-I o tigaie, dacă e gospodină. La Carrefour, de exemplu, au și cu 9 lei bucata (evident că n-o să atingă niciodată performanța uneia de teflon, dar e mică, cochetă și după ce-o cumperi, mai rămâi și cu bani în buzunar.)

Ia-i perechea de pantofi la care visează. De fapt, nu-ți ajung 50 de lei. Ia-i doar o jumătate de pereche. Roag-o pe vânzătoare să-ți împacheteze un singur pantof. E sărbătoarea iubirii. Sigur va înțelege.

Ce-i iei lui? Un fular, o sticlă de vin, o pereche de mănuși? Banal. Ia-i o mașină de găurit cu percuție. E la promoție acum la Dedeman. Cu 50 de lei ți-o și ambalează frumos. Nu te gândi că n-o s-o folosească. În principiu, orice bărbat se bucură când vede o jucărie care face un zgomot masculin. Gâdilă orgoliul tocmai sunetul ăla. Și nu te teme. O să învețe s-o și folosească în timp…

Dacă ar fi să-mi ceară și mie cineva părerea, sincer, dar sincer de tot, dezamăgirea de a nu primi un cadou de Valentine’s Day e mult mai mică în comparație cu bucuria deschiderii unei cutii de lapte sau desigilarea unei paste de dinți.

La mulți ani, îndrăgostiților ! Azi, mâine și în fiecare zi ! 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s